Eurovision Song Contest

Inspirerande belysning för scener och städer

Belysning är viktigt för musikarrangemang och ännu viktigare för att lysa upp hela städer och industrier – men vi vet alla att detta är en mycket dyr investering och därför är kostnadseffektiva innovationer intressanta. För det finns utmärkta lösningar för städer, industrier och scener.

Ledande plug and play-lösning

Belysningslösningar säljs av många kompetenta bolag som erbjuder detta till både privat marknad och statliga aktörer. Men Light by Sweden står ut som en av de allra främsta med sin plug and play-lösning som sänker underhållskostnaderna, energikostnaderna och som rensar bort onödig teknik. Den är enkel, kraftfull och mycket kostnadseffektiv. Det finns hög och bred kompetens inom företaget och på lightbysweden.com presenteras produkter och installationer.

Light by Sweden – innovativt!

Här utvecklas belysningslösningar av hög kvalitet som passar behoven i dagens samhälle men även i framtidens samhälle från ljusteknik till själva ljusplaneringen och installationen. Light by Sweden arbetar med alla typer av projekt, från mindre till hela städer. Gatubelysningen har LED-ljus för den högsta ljusstyrkan och lägsta energiåtgången. När det handlar om många armaturer blir besparingen stor och armaturen har en lång livslängd. Det går att skräddarsy alternativen för olika ljusflöde.

Installation med mekanisk konstruktion är också en del som Light by Sweden utför. Med lägre vikter på armaturer och innovativt tankesätt i alla produkter blir installationsarbetet smidigare. Konstruktörerna förstår hur installatörerna arbetar, vilket ger en sömlös övergång från en Light by Sweden-konstruktör till installatören. Utvecklingen av produkten anpassas alltid till funktioner och slutanvändning.

Industribelysning

Det finns flera snygga och funktionella produktlinjer för industriarmatur. Man kan se dem på lightbysweden.com, där det också går att hitta modeller för de speciella förutsättningar som kan råda i en specifik industrilokal. Light by Sweden är dessutom utmärkta rådgivare om du önskar diskutera lösningar och har tankar om hur du vill ha det. Industriarmaturer med LED är mycket funktionellt och här finns det intressanta modeller som är framtagna för att ge en bra driftsekonomi.

Light by Sweden är ett svenskt företag som erbjuder högklassiga belysningslösningar, och som ständigt arbetar för att utveckla nya modeller och lösningar som spar energi och ger en bra driftsekonomi. De är skickliga att skräddarsy det kunderna efterfrågar och kan se till att lösningen sänker kostnaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe