Eurovision Song Contest

3 sätt att ta med dig musiken

De flesta som älskar musik vill kunna ta med sig musiken i vardagen. Oavsett om man ska sitta på bussen, plugga på biblioteket eller bege sig ut på en löprunda så vill man kunna ta musiken med sig för att skärma av sig från omvärlden och för att kunna prestera bättre. Är du en av dem som vill ha med dig musiken var du än går? I så fall får du tre tips på hur du kan göra.

Gör musiken portabel

På senare tid har det blivit väldigt enkelt att lyssna på musik, poddar och ljudböcker var man än är. Tack vare att teknikens utveckling har gått framåt på det här området behöver man inte längre ta med sig en “bergsprängare” för att få musik av bra kvalitet. Man behöver inte ens ha med sig en extra pryl för att lyssna på musik. Här är tre sätt för att lyssna på musik samt göra musiken portabel:

  • MP3

En MP3 är en liten musikspelare som kom i början av 2000-talet och till skillnad från CD- eller kassettspelaren rymmer den många fler spår tack vare att formatet är digitalt. Det gör det möjligt att ladda ner sin favoritmusik på den och ta med sig musiken överallt.

  • Mobiltelefonen

Idag är en mobiltelefon allt-i-ett. Den är en dator, en musikspelare, en telefon, en tv och en spelkonsol. Använder du din mobil överallt och hela tiden så är det viktigt att skydda den med exempelvis ett skal som s20 ultra eller något annat skal som passar din telefon. Risken är stor att olycksfallen ökar vid flitigt användande.

  • Apple Watch

Det mest moderna sättet att lyssna på sin musik är via en Apple Watch. Med hjälp av trådlösa hörlurar kan man enkelt genomföra sitt träningspass utan att behöva handskas med vare sig sladdar eller en klumpig mobiltelefon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe